Bent u het beu om naar een saaie en ongeïnspireerde achtertuin te kijken? Wilt u uw buitenruimte omtoveren tot een prachtige en ontspannende oase? Dan staan we bij Luvifem graag voor u klaar om uw tuinontwerp in Best te ontwerpen! Met een team van ervaren en creatieve ontwerpers kunnen we u helpen uw tuinvisie tot leven te brengen. Van kleine en intieme tuinen tot uitgestrekte buitenruimtes, wij hebben de kennis en expertise om de perfecte tuin te creëren.

Met een combinatie van de nieuwste ontwerptechnieken en een scherp oog voor detail werken we nauw met u samen om een ​​tuin te creëren die er niet alleen mooi uitziet, maar ook functioneel is en afgestemd op uw specifieke wensen. Dus waarom wachten? Geef je achtertuin in Best de tuinontwerp make-over die het verdient en neem vandaag nog contact op met onze landschapsarchitecten en/of tuinontwerpers!

Wanneer u uw tuin wilt omtoveren tot een ware oase, dan heeft u de keuze bestaande uit – één of meerdere van – de volgende componenten:

  • Algemeen / plattegrond
  • Voor-, achter- en zij-aanzichten
  • Irrigatie en afwatering
  • Elektra en verlichting

We creëren samen een tuin waar u jaren van kan genieten. Zowel in de zonnige dagen van het jaar, als de koudere maanden. We maken samen een ontwerp die volledig aansluit bij uw wensen en behoefte. Een greep uit de mogelijkheden.