Luvifem zonwering aan huis

Een representatieve, vakkundige en ervaren adviseur die bij u op locatie uw wensen met u doorneemt. Naast uw besparing op reistijd en kosten en de gemakken van uw eigen huis, kunnen wij alle informatie die wij nodig hebben om u te adviseren opnemen en u aan de hand van demomodellen, tekeningen en foto’s direct een goed beeld geven van de bijbehorende mogelijkheden en overwegingen.

Onze adviseurs hebben onder andere voorbeelden van onze Fractions shutters bij zich waarop alle kleuren en patronen zichtbaar worden. Zo kunt u een realistisch beeld vormen hoe deze prachtige onderhoudsvrije aluminium shutters in uw woning zouden staan en een totaaloverzicht van alle deur- en raamhor mogelijkheden.

Zij aanzicht sfeerimpressie vrijstaande woning met knikarm zonnescherm

Daarnaast delen wij informatie over onze zonwering en rolluiken. U krijgt onder andere een goed beeld van de mogelijkheden omtrent knikarmschermen met en zonder cassette, uitvalschermen, screens met en zonder rits als ook rolluiken. Tevens bespreken wij bij interesse een uitgebreid assortiment aan Somfy IO en Brel SOLAR opties gecombineerd met zenders en smart home oplossingen. Tenslotte neemt onze adviseur een uitgebreide collectie doek en lamelstalen mee om uit te kiezen en de producten helemaal naar uw wens samen te stellen. De ultieme gelegenheid om inspiratie op de doen.

Bij Luvifem krijgt u onze complete tijd en aandacht. U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak.

Maatwerk zonwering aan huis

De zomers in Nederland worden met het toenemende aantal zonuren steeds warmer waardoor het zowel binnenshuis als op uw terras al snel niet zo prettig meer is om te verblijven. Op koelere dagen – met name in de herfst en winter – is het daarnaast steeds belangrijker om te isoleren om de temperatuur binnenshuis aangenaam te houden waardoor u minder hoeft bij te warmen en u dus energie bespaart.

Ons assortiment aan zonwering is zorgvuldig samengesteld om u te helpen met deze uitdagingen. Voor het beste resultaat worden onze producten altijd als maatwerk geleverd. Dat wil zeggen naar de afmetingen van uw project als ook de materialen (o.a. frame- en doekkleur) en combinatie van producten kunnen worden samengesteld zoals door u gewenst.

Zonwering
Zij aanzicht sfeerimpressie vrijstaande woning met knikarm zonnescherm
Horren
Binnen aanzicht plisséfit hordeuren voor dubbele deur - in gebruik stand
Fractions
Stijlvolle zwarte Fractions aluminium shutters vormen na montage een geheel met het interieur
Buitenleven
Tuinontwerp
Sfeerimpressie gerealiseerd tuinontwerp vrijstaande woning in landelijke omgeving

Ontzorgt van A tot Z

Naast de hoogwaardige maatwerk producten – bij ons altijd ontwikkelt en geproduceerd in Nederland of Duitsland – vinden wij het minstens zo belangrijk om u te ‘ontzorgen’. Vandaar dat bij Luvifem de volgende punten hoog in het vaandel staan:

  • Gemak

  • Persoonlijk

  • Eerlijk en transparant

  • Offerte binnen 24 uur

  • Kosteloos inmeten

  • Team van vakmensen

  • Standaard vijf jaar garantie

  • Alleen de beste kwaliteit

Voorbereidingen voor de afspraak

Overweegt u een adviesgesprek bij u op locatie? Dan kunt u onderstaande voorbereidingen treffen om het meeste uit uw afspraak te halen.

Toegang
Veelal kunnen wij u in detail adviseren op basis van een bezichtiging van uw locatie tijdens ons bezoek. U kunt ons helpen door de locaties waar u onze producten overweegt toegankelijk te maken.

Uw tijd en aandacht
Afspraken in uw (t)huisomgeving kunnen heel prettig en productief zijn, maar uit ervaring weten we ook dat er veel afleidingen kunnen zijn. Hierdoor haalt u mogelijk niet het optimale uit onze afspraak. U helpt ons en uzelf door mogelijke afleidingen gedurende onze afspraak te anticiperen en voorbereidingen te treffen.

Veelgestelde vragen over zonwering aan huis

Een representatieve, vakkundige en ervaren Luvifem adviseur die bij u op locatie uw wensen met u doorneemt. Naast uw besparing op reistijd en kosten en de gemakken van uw eigen huis, kunnen wij alle informatie die wij nodig hebben om u te adviseren opnemen en u aan de hand van demomodellen, tekeningen en foto’s direct een goed beeld geven van de bijbehorende mogelijkheden en overwegingen.

Onze adviseurs hebben onder andere voorbeelden van onze Fractions shutters bij zich waarop alle kleuren en patronen zichtbaar worden. Zo kunt u een realistisch beeld vormen hoe deze prachtige onderhoudsvrije aluminium shutters in uw woning zouden staan en een totaaloverzicht van alle deur- en raamhor mogelijkheden.

Daarnaast delen wij informatie over onze zonwering en rolluiken. U krijgt onder andere een goed beeld van de mogelijkheden omtrent knikarmschermen met en zonder cassette, uitvalschermen, screens met en zonder rits als ook rolluiken. Tevens bespreken wij bij interesse een uitgebreid assortiment aan Somfy IO en Somfy/Brel SOLAR opties gecombineerd met zenders en smart home oplossingen. Tenslotte neemt onze adviseur een uitgebreide collectie doek en lamelstalen mee om uit te kiezen en de producten helemaal naar uw wens samen te stellen. De ultieme gelegenheid om inspiratie op de doen.

Bij Luvifem krijgt u onze complete tijd en aandacht.

Luvifem heeft haar oorsprong in de omgeving Eindhoven (Noord-Brabant) en Haarlemmermeer (Noord-Holland), maar levert als dé zonwering specialist inmiddels haar advies, materiaal en inmeet- en montagediensten in geheel Nederland. Schroom daarom niet om een adviesgesprek met ons in te plannen, waar u ook woont.