Luvifem B.V.

Spoorstraat 6
5684 AA Best

KvK: 84301708
BTW: NL863163038B01

Dinsdag t/m Vrijdag
13:00-17:00 geopend (met én zonder afspraak)

Zaterdag
10:00-16:00 geopend (met én zonder afspraak)

Zondag & Maandag
gesloten

Luvifem zonwering Eindhoven

Een prettige, huiselijke showroom volledig voor u ingericht zodat u ons assortiment niet alleen kunt zien, maar ook voelen. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee nemen wij uw wensen door en leggen wij de mogelijkheden uit inclusief de bijbehorende overwegingen.

Direct aangrenzend aan de gemeente Eindhoven vindt u onze showroom in het centrum van Best direct tegenover de publieke rijwielstalling van het treinstation. Daarnaast hebben we een goede bereikbaarheid per trein. We zijn bereikbaar via de 2e stop / 9 treinminuten vanaf Eindhoven ‘Centraal’ of 1e stop / 6 treinminuten vanaf Eindhoven ‘Strijp-S’ in de richting Den Bosch. We zijn uiteraard ook makkelijk bereikbaar per auto, motor of fiets en kunt kosteloos op ons eigen terrein parkeren.

Onze zonwering showroom voor al uw inspiratie

Wanneer u onze zonweringslocatie in Eindhoven betreedt, wordt u meteen verwelkomd door een diversiteit aan Fractions shutters. Ze zijn er in diverse kleuren, patronen en afmetingen. Zo krijgt u direct een indruk van hoe deze duurzame aluminium shutters in uw eigen woning zouden ogen. Bovendien tonen we u in deze ruimte een breed scala aan mogelijkheden voor deur- en raamhorren.

Wandel vervolgens door naar onze sfeervolle bar-/zitruimte, die leidt naar onze hoofdshowroom. Hier kunt u kennismaken met ons uitgebreide aanbod van zonwering en rolluiken. Ontdek vooral onze knikarmschermen, uitvalschermen, zonnescreens en rolluiken in diverse uitvoeringen. Bovendien presenteren we hier een breed scala aan Somfy IO, Brel SOLAR, en Faher SOLAR opties, inclusief zenders en slimme woningoplossingen. U vindt hier ook een uitgebreide collectie stoffen en lamellen, zodat u uw zonwering volledig kunt personaliseren. Een perfecte plek om inspiratie op te doen voor uw zonwering nabij Eindhoven.

Bij Luvifem staan we volledig tot uw dienst. Om u onze volledige aandacht te kunnen schenken, raden we aan om vooraf een afspraak te maken voor uw showroombezoek. Dit kan eenvoudig via de kalendermodule op onze website. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch of per e-mail bereiken voor een afspraak. Mocht u spontaan langskomen, dan bent u eveneens van harte welkom. We kijken uit naar uw komst!

Onze geschiedenis in Eindhoven

Beide compagnons en het merendeel van de Luvifem medewerkers zijn opgegroeid in de omgeving Eindhoven. Wij kennen Eindhoven dan ook in alle aspecten erg goed en werken er iedere dag met veel plezier. Dit geeft een verbondenheid met onze lichtstad en de klanten aldaar. We zijn dan ook erg trots op de vele mooie projecten die we Eindhoven gerealiseerd hebben. Wanneer u ons bezoekt laten wij u graag een aantal voorbeelden die aansluiten op uw wensen zien.

Klantenervaringen uit Eindhoven

Onze klanten in Eindhoven waarderen onze producten en diensten om uiteenlopende redenen. Voor de een is enkel de goede prijs-kwaliteit verhouding leidend. De ander is daarnaast op zoek naar een gedegen advies en ‘ontzorging’; of wel een vakkundige, ervaren partner die ervoor zorgt dat een passende, technisch robuuste oplossing geleverd, gemonteerd en onderhouden wordt door een lokale partij die goed bereikbaar en duidelijk is. Hier werken wij bij Luvifem iedere dag hard voor en gelukkig wordt dit erkent in de feedback en mooie recensies die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen.

Waarom Luvifem de keuze is voor vele Eindhovense huizen

Als lokale zonwering, rolluik, terrasoverkapping en glaswand specialist is Luvifem dé keuze voor Eindhovense huishoudens en bedrijven. De combinatie van vakkennis, ervaring en een immer klantgerichte, ontzorgende houding en aanpak liggen hieraan ten grondslag. Bij Luvifem wordt u goed geïnformeerd, maken we duidelijke afspraken en doen we wat we beloven.

Ook u helpen wij graag. Indien u zonwering, terrasoverkapping en/of glaswand wensen heeft dan nodigen wij u uit contact met ons op nemen. We kijken uit naar uw contact.

 

Ons Eindhovense assortiment zonwering

Zonwering
Zij aanzicht sfeerimpressie vrijstaande woning met knikarm zonnescherm
Horren
Binnen aanzicht plisséfit hordeuren voor dubbele deur - in gebruik stand
Fractions
Stijlvolle zwarte Fractions aluminium shutters vormen na montage een geheel met het interieur
Buitenleven
Tuinontwerp
Sfeerimpressie gerealiseerd tuinontwerp vrijstaande woning in landelijke omgeving

Ontzorgd van A tot Z

Naast de hoogwaardige maatwerk producten – bij ons altijd ontwikkelt en geproduceerd in Nederland of Duitsland – vinden wij het minstens zo belangrijk om u te ‘ontzorgen’. Vandaar dat bij Luvifem de volgende punten hoog in het vaandel staan:

  1. Gemak: Wij doen ons best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken om met ons in contact te komen. Zo kunt u zelf uw showroom afspraak maken via onze kalender module op deze website, maar natuurlijk ook bellen of mailen.
  2. Persoonlijk: Wij zijn persoonlijk vanaf eerste contact tot aan een succesvol afgerond project.
  3. Eerlijk en transparant: Onze adviezen zijn eerlijk en transparant. Zo zijn wij o.a. duidelijk over de projectstappen van advies tot montage, eventuele (technische) overwegingen, prijzen, inbegrepen en/of meerprijsopties.
  4. Offerte binnen 24 uur: Wij streven er naar offertes binnen 24 uur aan te leveren – waar mogelijk direct tijdens ons gesprek in de showroom. Voor enkele hardlopers uit ons assortiment kunt u zelfs via onze webshop zelf een offerte samenstellen (en bestellen).
  5. Kosteloos inmeten: Inmeten is bij ons kosteloos. We nemen tijdens deze inmeetafspraak bij u op locatie de exacte afmetingen op waardoor wij het maatrisico op ons kunnen nemen. Ook is deze inmeting een voorname check of uw order technisch- en montage verantwoord is (zoals bijvoorbeeld de bevestigingsmogelijkheden en het hefboomeffect van een knikarmzonwering aan uw gevel of het werken op hoogte).
  6. Team van vakmensen: Onze monteurs zijn representatief, ervaren en vakkundig.
  7. Standaard vijf jaar garantie: Al onze producten en diensten worden standaard met vijf jaar garantie geleverd.

Voorbereidingen die u kunt doen om ons te helpen om u gericht te kunnen adviseren tijdens uw bezoek

Overweegt u om onze showroom te bezoeken voor uw zonwering in Eindhoven of omgeving? Dan kunt u onderstaande voorbereidingen treffen om het meeste uit uw afspraak te halen.

Plan uw showroom afspraak in (let wel; ook zonder afspraak bent u natuurlijk van harte welkom)

Tijd en aandacht voor u vinden wij erg belangrijk. Om dit te kunnen garanderen, helpt u ons door voor uw bezoek aan onze showroom of wel zelf een afspraak te boeken via onze kalender module op deze website of ons te bellen of mailen voor een afspraak. Dat gezegd bent u natuurlijk ook zonder afspraak van harte welkom.

Uw project gegevens

Veelal kunnen wij u in detail adviseren op basis van één of meerdere foto’s van uw project locatie en de – eventueel geschatte – basismaten zoals kozijn en/of muur breedte en hoogte.

Veelgestelde vragen over zonwering Eindhoven

De Luvifem showroom is vlak bij Eindhoven gelegen aan Spoorstraat 6, 5684AA te Best en is uitermate goed bereikbaar met zowel openbaar- als ook eigen vervoer aangezien centraal gelegen direct tegenover het lokale trein- en busstation. Ook kunt u gratis parkeren op eigen terrein of de aangrenzende publieke parkeerplaatsen en bewaakte fietsenstalling.

Luvifem is dé specialist op het gebied van zonwering producten en bijbehorende vakkundige inmeet- en montage service. Het uitgebreide assortiment betreft onder andere rolluiken, (zonne)screens, knikarm- en uitvalschermen, (onder- en bovendakse) veranda-, lichtstraatstraat- en pergolazonwering en Fractions aluminium shutters. Tevens is Luvifem zonwering domotica expert.