Wist u dat screens uw woning esthetisch verrijken, maar ook functioneel voordelen bieden? Zo is het bewezen dat screens significant bijdragen aan de isolatie van uw woning. Met name op warmere dagen hoeft u uw woning minder te koelen. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw energierekening, maar creëert u ook op een natuurlijke manier een prettig binnenklimaat. Aanvullend heeft u minder last van de invallende zon en bijbehorend scherp licht terwijl u tevens uw privacy vergroot. Dit maken screens de ideale manier om zowel in huis als onder uw overkapping de zon van uw beeldscherm te houden tijdens het (thuis)werken. Tenslotte behoudt u een goed zicht naar buiten en zijn onze ritsscreens goed bestand tegen wind. Wanneer u door deze functionele voordelen of op esthetisch vlak op zoek bent naar screens in Best, dan helpt Luvifem u graag verder.

De specialist voor Screens in Best

Onze screens worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de screens tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maakt u namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van screens en komt u tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Onze producten onderscheiden zich door de onderstaande kenmerken:

 • Maatwerk

 • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

 • Solide en luxe uitstraling

 • Minimale kastgroottes

 • Afstandsbediend (o.a. Somfy)

 • Met en zonder rits mogelijk (t.b.v. windbestendigheid en visuele uitstraling)

 • SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

 • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

 • Vele doekopties

 • Géén opbouw ongewenste warmte achter het product (productontwerp)

 • Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

 • Geen zichtbare schroefjes mogelijk

 • Cassette ook na montage goed toegankelijk

Géén opbouw ongewenste warmte achter het product

Onderlijsten verdwijnen in de cassette (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Geen zichtbare schroefjes

Cassette ook na montage goed toegankelijk

Alleen de meest hoogwaardige screens

Wanneer u op zoek bent naar screens in Best dan biedt Luvifem een uitgebreid assortiment aan de meest hoogwaardige kwaliteit screens. Ons assortiment bestaat uit:

Square (ongeritst)

Ons (ongeritste) instapmodel. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 607mm tot 2800mm met hoogte tot 2800mm en van 2800mm tot 4000mm breed aflopend tot hoogte 2000mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Leverbaar in de framekleuren crème wit, wit, antraciet structuur of naturel en een uitgebreid assortiment aan doekkleuren. Op wandschakelaar of op handzender. Onder andere leverbaar frame in niet-standaard RAL kleur. Niet leverbaar met SOLAR. Door het ontbreken van een rits heeft de wind vrij(er) spel, waardoor de kans op systeemgeluiden hoger is dan bij geritste screens.

Zip Square (geritst)

Ons (geritste) middenmodel. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 694mm tot 4000mm met hoogte tot 3000mm en van 1600mm tot 3800mm breed oplopend tot hoogte 3400mm. Tevens bieden wij bij grotere te overlappen breedte- en/of hoogtematen ook de MAX versie van de Zip Square aan. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 679mm tot 5000mm met hoogte tot 3200mm en van 1200mm tot 4600mm breed oplopend tot hoogte 5000mm. De Zip Sque is uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Leverbaar in de framekleuren crème wit, wit, antraciet structuur of naturel en een uitgebreid assortiment aan doekkleuren. Op wandschakelaar of op handzender. Onder andere leverbaar frame in niet-standaard RAL kleur. Niet leverbaar met SOLAR.

SunZip Design (geritst)

Ons beste en meest verkochte (geritste) model dat zich met name onderscheidt ten aanzien van andere screens vanwege de onderlijst die als u het screen niet gebruikt in de cassette verdwijnt (nóg minder kans op belemmering in zicht), mogelijkheid SOLAR (waardoor géén stroomvoorziening of bekabeling noodzakelijk is) en geen zichtbare schroefjes. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 734mm tot 5000mm met hoogte tot 2700mm.
De SunZip design is uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Leverbaar in de framekleuren crème wit, wit, antraciet structuur of naturel en een uitgebreid assortiment aan doekkleuren. Op wandschakelaar of op handzender. Onder andere leverbaar met SOLAR (waardoor géén stroomvoorziening of bekabeling noodzakelijk is) en frame in niet-standaard RAL kleur.

Opmerking: de minimale breedtemaat voor SOLAR aangedreven producten is 810mm.

Voor het beste advies op screens in Best

Wij adviseren u graag in onze zonwering showroom in Best of bij u aan huis over de mogelijke opties met betrekking tot Screens in Best of omgeving. U kunt hiervoor een afspraak maken in onze showroom. Wij zijn gelegen aan de Spoortstraat 6 in Best. De kans is daarom groot dat u vlakbij onze showroom woonachtig bent. U kunt om onze screens in Best te bezichtigen gemakkelijk een afspraak maken via onze website. De koffie staat al klaar.

Wil u het liever gemakkelijk vanuit uw stoel of bank bestellen? Dan is het goed om te weten dat onze (geritste) Zip Square screen ook direct zijn te bestellen via onze webshop. We staan in beide gevallen voor u klaar om u te voorzien van de beste screens gecombineerd met een specialistisch advies.