Wist u dat screens uw woning esthetisch verrijken, maar ook functioneel voordelen bieden? Zo is het bewezen dat screens significant bijdragen aan de isolatie van uw woning. Met name op warmere dagen hoeft u uw woning minder te koelen. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw energierekening, maar creëert u ook op een natuurlijke manier een prettig binnenklimaat. Aanvullend heeft u minder last van de invallende zon en bijbehorend scherp licht terwijl u tevens uw privacy vergroot. Dit maken screens de ideale manier om zowel in huis als onder uw overkapping de zon van uw beeldscherm te houden tijdens het (thuis)werken. Tenslotte behoudt u een goed zicht naar buiten en zijn onze ritsscreens goed bestand tegen wind. Wanneer u door deze functionele voordelen of op esthetisch vlak op zoek bent naar screens in Best, dan helpt Luvifem u graag verder.

De specialist voor screens in Best

Onze screens worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de screens tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maakt u namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van screens en komt u tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Onze producten onderscheiden zich door de onderstaande kenmerken:

 • Maatwerk

 • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

 • Solide en luxe uitstraling

 • Minimale kastgroottes

 • Afstandsbediend (o.a. Somfy)

 • Met en zonder rits mogelijk (t.b.v. windbestendigheid en visuele uitstraling)

 • SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

 • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

 • Vele doekopties

 • Géén opbouw ongewenste warmte achter het product (productontwerp)

 • Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

 • Geen zichtbare schroefjes mogelijk

 • Cassette ook na montage goed toegankelijk

Zonnescreen zo ontworpen dat onwenselijke warmte opbouw achter screen niet voorkomt

Géén opbouw ongewenste warmte achter het product

Strak minimalistisch design van luxe zonnescreen met doek niet in gebruik

Onderlijsten verdwijnen in de cassette (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Geen zichtbare schroefjes bij luxe zonnescreen

Geen zichtbare schroefjes

Zonnescreen cassette ook na montage goed bereikbaar voor onderhoud en / of reparatie

Cassette ook na montage goed toegankelijk

Alleen de meest hoogwaardige screens

Wanneer u op zoek bent naar screens in Best dan biedt Luvifem een uitgebreid assortiment aan de meest hoogwaardige kwaliteit screens.

Aanvullend is het wellicht goed voor u om te benadrukken dat de mogelijkheden aan zonnescreens bij Luvifem enorm groot is. Zo zijn wij – naast standaard breedte en hoogte maten – een van de weinige aanbieders van grote (XL) screens; zelfs tot wel 7000mm breed en 6000mm hoog. Ook kunt u bij ons uw zonnescreen frame (cassette, geleiders, etc.) in de meeste RAL kleuren verkrijgen en hebben wij een even grote keuze aan zonwerende doeken. Tenslotte natuurlijk alle gangbare aandrijving- en bedieningsmogelijkheden.

Ons assortiment bestaat uit:

Basis (ongeritst)

Ons (ongeritste) instapmodel. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 607mm tot 2800mm met hoogte tot 2800mm en van 2800mm tot 4000mm breed aflopend tot hoogte 2000mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Leverbaar in de framekleuren crème wit, wit, antraciet structuur of naturel en een uitgebreid assortiment aan doekkleuren. Op wandschakelaar of op handzender. Onder andere leverbaar frame in niet-standaard RAL kleur. Niet leverbaar met SOLAR. Door het ontbreken van een rits heeft de wind vrij(er) spel, waardoor de kans op systeemgeluiden hoger is dan bij geritste screens.

Buiten detail impressie antraciete zonnescreens in combinatie met Fractions aluminium shutters

Standaard (geritst)

Ons (geritste) middenmodel. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 694mm tot 4000mm met hoogte tot 3000mm en van 1600mm tot 3800mm breed oplopend tot hoogte 3400mm. Tevens bieden wij bij grotere te overlappen breedte- en/of hoogtematen ook de MAX versie van het standaard screen aan. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 679mm tot 5000mm met hoogte tot 3200mm en van 1200mm tot 4600mm breed oplopend tot hoogte 5000mm. Dit screen is uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Leverbaar in de framekleuren crème wit, wit, antraciet structuur of naturel en een uitgebreid assortiment aan doekkleuren. Op wandschakelaar of op handzender. Onder andere leverbaar frame in niet-standaard RAL kleur. Niet leverbaar met SOLAR.

Buitenaanzicht zonnescreens en Fractions aluminium shutters aan moderne nieuwbouw bungalow in diverse gebruiksposities

Screen Luvifem & Screen XL Luvifem (geritst)

Onze beste en meest verkochte (geritste) modellen die zich met name onderscheiden ten aanzien van andere screens vanwege de onderlijst die als u deze screens niet gebruikt grotendeels in de cassette verdwijnt (nóg minder kans op belemmering in zicht), mogelijkheid SOLAR op standaard productmaten (waardoor géén stroomvoorziening of bekabeling noodzakelijk is) en geen opvallende schroefjes. Voor u op maat gemaakt in de standaard breedtematen 734mm tot 5000mm met hoogte tot 2700mm. In de XL uitvoering zijn onze screens zelfs verkrijgbaar tot 7000mm breed en 6000mm hoog. Deze screens zijn uitgevoerd in hoogwaardig aluminium.

Leverbaar in de standaard framekleuren (cassette en geleiders): Crème wit, wit, verkeerswit, technisch zilver, antraciet grijs, kwarts grijs, bruin, blank aluminium structuur, grijs aluminium structuur, kwarts grijs structuur, antraciet grijs structuur of iron glimmer structuur en een uitgebreid assortiment aan doekkleuren.

Niet-standaard framekleuren (cassette en geleiders) verkrijgbaar tegen meerprijs.

Levertijd op niet-standaard kleuren kunnen afwijken van standaard kleuren.

Elektrisch aangedreven en te bedienen met vaste wandschakelaar of handzender. Plus – in bepaalde afmetingen – leverbaar met SOLAR (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk).

Opmerking 1: de minimale breedtemaat voor SOLAR aangedreven producten is 810mm.

Opmerking 2: XL screens kunnen niet uitgevoerd worden met SOLAR.

Voor het beste advies op screens in Best

Wij adviseren u graag in onze zonwering showroom in Best of bij u aan huis over de mogelijke opties met betrekking tot Screens in Best of omgeving. U kunt hiervoor een afspraak maken in onze showroom. Wij zijn gelegen aan de Spoorstraat 6 in Best. De kans is daarom groot dat u vlakbij onze showroom woonachtig bent. U kunt om onze screens in Best te bezichtigen gemakkelijk een afspraak maken via onze website. De koffie staat al klaar.

Wil u het liever gemakkelijk vanuit uw stoel of bank bestellen? Dan is het goed om te weten dat onze meest gekozen screens ook direct zijn te bestellen via onze webshop. We staan in beide gevallen voor u klaar om u te voorzien van de beste screens gecombineerd met een specialistisch advies.