Gezellig samen met vrienden, alleen met een goed boek of thuiswerkend achter uw laptop. We genieten allemaal van onze thuisomgeving en al zeker van onze tuin. Alleen dagen waarop we écht van onze tuin kunnen genieten, zijn er in Nederland te weinig. Zo is er de ene dag te veel wind en op andere momenten is het te koud of juist te warm. Met een kwaliteitsterrasoverkapping – tevens veranda of inclusief vaste-/glasschuifwanden ook wel tuinkamer genoemd – creëert u zelf meer dagen tuinplezier.

Een terrasoverkapping naar uw wensen

Terrasoverkappingen komen in vele uitvoeringen. Zo kiest u naast de gewenste uitstraling ook de functionaliteit, maat, kleur, type zonwering, open of (semi-)gesloten wanden en/of glaspanelen, verlichting, etc. Ook is er de keuze voor standaardmaten of juist maatwerk.

Wij specialiseren ons in Nederlandse en Duitse kwaliteitsterrasoverkappingen van aluminium in combinatie met polycarbonaat- of glasdak en lamellendaken. De terrasoverkappingen worden voor u opgeleverd als basisoverkapping of als volledig ingerichte tuinkamer.

Naast ons assortiment, onderscheiden wij ons van anderen met onze service gerichte dienstverlening en inmeet- en montagedienst voor uw terrasoverkapping.

Voor iedere wens en budget zijn er goede mogelijkheden.

Verschil standaardmaten en maatwerk

Bij Luvifem heeft u de keuze uit standaard maten en maatwerk. Deze mogelijkheden bieden diverse voordelen, maar zijn ook net iets anders van elkaar. Waar die verschillen liggen, dat leggen we graag aan u uit.

Standaardmaten

Dit zijn producten – o.a. terrasoverkappingen en glaswanden – die door een producent in vaste maten gemaakt worden en vervolgens door ons voor uw situatie aangepast worden.

Denkt u bijvoorbeeld aan een terrasoverkapping van 6 meter breed, waarvan wij 40cm afhalen om de breedte van uw achtergevel van 5,60 meter te overkappen; of een glaswand opgebouwd uit 6 panelen van 1m voor de ruimte tussen de staanders van uw overkapping.

Standaardmaten zijn meestal goedkoper dan maatwerk, echter zijn er veelal ook concessies. Een voorbeeld hiervan is de grootte van de glaspanelenoverlap. Voor de een is dit belangrijk, waar dit voor de ander niet het geval is.

Maatwerk

Dit zijn terrasoverkappingen die volledig naar uw wensen worden geproduceerd en wij vervolgens voor u plaatsen.

Maatwerk is een grotere investering dan het gebruik van standaard maten, maar dit ziet u direct aan het product terug. Met maatwerk krijgt u een schitterende terrasoverkapping volledig naar uw wensen. Wanneer u een unieke terrasoverkapping wilt volledig aangesloten op uw wensen en woning, dan is maatwerk de optie om voor te gaan.