Technologie en accessoires verrijken en vergemakkelijken ons leven en spelen daarmee een steeds grotere rol. Soms betreft dit verbeteringen in productontwerp of extra’s die iets toevoegen aan een product, het gebruik of de montage ervan.

Van SOLAR tot Somfy

Denkt u bijvoorbeeld aan een ogenschijnlijk simpel accessoire zoals handgrepen aan uw glaspanelen die zonder schroeven gemonteerd kunnen worden; recentere ontwikkelingen zoals SOLAR (= combinatie handzender, zonnepaneel, ingebouwde accu en motor) op uw rolluiken en ritsscreens waardoor er geen externe bekabeling meer nodig is en er dus bij uw woning geen kabels van buiten naar binnen gebracht hoeven te worden; of motoren die aangesloten kunnen worden op uw thuisnetwerk en via een applicatie op uw telefoon bediend kunnen worden.

Traditionele vrijstaande woning met uitvalschermen uitgevoerd in de framekleur wit in combinatie met een grijs doek

Optimaal gemak

Zonnescreens zijn eenvoudig te programmeren en bedienen met Somfy hand- en wandzenders

Nieuwste technologieën

Meetlinten sfeer impressie geel en wit

Montage mogelijk

Accessoires in Best bij Luvifem

Onze uitgangspunten zijn dat alles wat we aanbieden gedegen getest en bewezen moet zijn en dat ons aanbod passend moet zijn voor al onze klanten; bijvoorbeeld degene met affiniteit voor automatisering, maar zeker ook diegene die een basisproduct zoekt.

Wij specialiseren ons o.a. in de gerenommeerde producten van Somfy en Brel. Vraagt u ons om de mogelijkheden.