Terrasoverkappingen Best

Gezellig samen met vrienden, alleen met een goed boek of thuiswerkend achter uw laptop. We genieten allemaal van onze thuisomgeving en al zeker van onze tuin. Dagen waarop we alleen écht van onze tuin kunnen genieten, zijn er in Nederland te weinig. Zo is er de ene dag te veel wind en op andere momenten is het te koud of juist te warm. Met een kwaliteitsterrasoverkapping – ook wel veranda genoemd – creëert u zelf meer dagen tuinplezier.

Een terrasoverkapping naar uw wensen

Terrasoverkappingen komen in vele uitvoeringen. Zo kiest u naast de gewenste uitstraling, ook de functionaliteit, maat, kleur, type zonwering, open of (semi-)gesloten wanden en/of glaspanelen, verlichting, etc. Ook is er de keuze voor standaardmaten of juist maatwerk.

Wij specialiseren ons in Nederlandse en Duitse kwaliteitsterrasoverkappingen van aluminium in combinatie met polycarbonaat of glasdak met lamellendaken. De terrasoverkappingen worden voor u opgeleverd als basisoverkapping of als volledig ingerichte tuinkamer.

Naast ons assortiment, onderscheiden wij ons van anderen met onze service gerichte dienstverlening en inmeet- en montagedienst voor uw terrasoverkapping in Best.

Voor iedere wens en budget zijn er goede mogelijkheden.

Verschil standaardmaten en maatwerk

Bij Luvifem heeft u de keuze uit standaard maten tot maatwerk. Deze mogelijkheden bieden diverse voordelen, maar zijn ook net iets anders van elkaar. Waar die verschillen liggen, dat leggen we graag aan u uit.

Standaardmaten

Dit zijn producten – o.a. terrasoverkappingen en glaswanden – die door een producent in vaste maten gemaakt worden en vervolgens door ons voor uw situatie aangepast worden.

Denkt u bijvoorbeeld aan een terrasoverkapping van 6 meter breed, waarvan wij 40cm afhalen om de breedte van uw achtergevel van 5,60 meter te overkappen; of een glaswand opgebouwd uit 6 panelen van 1m voor de ruimte tussen de staanders van uw overkapping.

Standaardmaten zijn meestal goedkoper dan maatwerk, echter zijn er veelal ook concessies. Een voorbeeld hiervan is de grootte van de glaspanelenoverlap. Voor de een is dit belangrijk, waar dit voor de ander niet het geval is.

Standaard maten overkapping met aflopend dak aan nieuwbouw woning uitgevoerd in antraciet kleur en inclusief glaswanden te gebruiken als tuinkamer

Maatwerk

Dit zijn terrasoverkappingen die volledig naar uw wensen worden geproduceerd en we vervolgens u plaatsen.

Maatwerk is een grote investering dan het gebruik van standaard maten, maar dit ziet u gelijk aan het product terug. Met maatwerk krijgt u een schitterende terrasoverkapping volledig naar uw wensen. Wanneer u een unieke terrasoverkapping in Best wilt volledig aangesloten op uw wensen en woning, dan is maatwerk de optie om voor te gaan.

Kubistische terrasoverkapping in antraciet structuur met glaswanden waarmee binnen en buiten naadloos op elkaar aansluiten en langer buiten genieten gegarandeerd is

Terrasoverkapping in Best kopen?

Woont u in de regio Best en bent u op zoek naar een terrasoverkapping? Dan staat Luvifem voor u klaar. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken of u kunt langskomen in onze showroom om de verschillende opties zelf te zien. We staan voor de beste service gecombineerd met kwaliteitsproducten. Zo vindt u altijd de beste terrasoverkapping in Best die past binnen uw budget en wensen.