Heeft u al een mooie terrasoverkapping van hout, aluminium of anders, maar toch af en toe last van de wind of slagregen? Dan kan een vaste glaswand of glaswand opgebouwd uit schuifpanelen een oplossing voor u zijn. Of er nu al bij het ontwerp rekening gehouden is met het eventueel plaatsen van een glaswand of niet; o.a. haakse constructie, waterpas en gefundeerde ondergrond. In de meeste gevallen kunnen onze glaswanden worden geplaatst. Ook is het mogelijk uw glaswand uit te voeren met accessoires zoals handgrepen en tocht- /insectenstrippen.

Plaatsing van glaswanden

Naast ons assortiment, onderscheiden wij ons van anderen met onze service gerichte dienstverlening en inmeet- en montagedienst. Voor iedere wens en budget zijn er goede mogelijkheden.

Verschil standaardmaten en maatwerk

Bij Luvifem heeft u de keuze uit standaard maten en maatwerk. Deze mogelijkheden bieden diverse voordelen, maar zijn ook net iets anders van elkaar. Waar die verschillen liggen, dat leggen we graag aan u uit.

Standaardmaten

Dit zijn producten – in dit geval glaspanelen – die door een producent in vaste maten gemaakt worden en vervolgens door ons voor uw situatie samengesteld worden.

Denkt u bijvoorbeeld aan een bestaande houten overkapping van 5,60 meter breed, waarin wij een glasschuifwand plaatsen, opgebouwd uit 6 panelen van 1 meter breed bij 2,10 meter hoog en een glaspaneeloverlap van 8cm.

Standaardmaten zijn meestal goedkoper dan maatwerk, echter zijn er veelal ook concessies te doen / zaken te accepteren. Een voorbeeld hiervan is de grootte van de glaspanelenoverlap of een combinatie van glaspanelen waarvan een of meerdere een andere standaardmaat. Voor de een is dit belangrijk, waar dit voor de ander niet het geval is.

Glaswanden in houten tuinoveerkapping

Maatwerk

Dit zijn producten die volledig naar uw wensen geproduceerd worden en vervolgens door ons voor u geplaatst.

Maatwerk is meestal duurder dan een standaardmaten oplossing, echter hoeft u meestal minder tot geen concessies te doen / zaken te accepteren.

Sfeerimpressie antraciete terrasoverkapping met glasschuifwand