We genieten allemaal van onze mooie Nederlandse zomerdagen. Er is niets beter dan heerlijk buiten te relaxen, bijpraten of (thuis)werken. Ook vinden we het soms fijn om een paar ramen tegen elkaar open te kunnen zetten om een ruimte door te kunnen luchten. Echter kan de zon ook te sterk of ongemakkelijk worden. U kunt als oplossing een zonnebril dragen wanneer u uw gesprekspartner nog wilt kunnen zien of een boek of scherm wilt lezen. Ideaal is dit echter niet en daarbij kan het simpelweg té warm worden om prettig te blijven zitten en loopt u het risico om te verbranden. Voor deze problemen bieden zonneschermen een uitkomst. Onder de categorie zonneschermen rekenen wij knikarmschermen en uitvalschermen. Bent u op zoek naar een zonnescherm in Best of omgeving? Dan helpt Luvifem u graag verder om het zonnescherm te vinden die volledig bij uw wensen en woning past.

Bij Luvifem werken we volledig op maat

Bij Luvifem kiest u voor maatwerk zonneschermen in Best. Bij ons wordt uw zonnescherm tot op de millimeter op maat gemaakt. Voordeel voor u is dat u hierdoor optimaal gebruik kunt maken van uw zonnescherm en deze perfect aansluit op uw woning. Zo is maatwerk niet alleen extra mooi, maar ook extra praktisch.

Onze producten onderscheiden zich door de onderstaande kenmerken:

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide

  • Luxe uitstraling

  • Maatwerk

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Vele doekopties

  • Zowel op de muur als aan het plafond te monteren

Luxe uitstraling

Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

Vele doekopties

Ons assortiment zonneschermen in Best

Wanneer u op zoek bent naar zonneschermen in Best, dan bieden we bij Luvifem een uitgebreid aanbod aan zowel knikarmschermen als uitvalschermen:

SunBasic (zonder of met cassette)

Ons instapmodel. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 3300mm tot 5000mm met uitval tot 3000mm en van 5000mm tot 5500mm breed met uitval tot 2500mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Leverbaar in de framekleuren creme wit of antraciet structuur. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Handbediend, op wandschakelaar of op handzender. In de uitvoering met of zonder cassette ter bescherming van het doek tegen de weersomstandigheden wanneer niet in gebruik.

SunCar (altijd cassette)

Ons tussenmodel. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 3200mm tot 6000mm met uitval tot 2950mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Leverbaar in de kleuren wit, creme wit, antraciet structuur of blanke lak op aluminium. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender; en altijd uitgevoerd met cassette ter bescherming van het doek tegen de weersomstandigheden wanneer niet in gebruik.

SunEye (altijd cassette) (standaard of XL)

De SunEye behoord tot ons meest verkochte is ons kwalitatief meest hoogstaande model. De SunEye is door Luvifem op maat te maken in een standaard breedte van 3190mm tot 6000mm. Wanneer u kiest voor uitval dan heeft u de keuze van maten tot 2950mm (behalve bij breedte > 5500, dan uitval tot 2250mm). In de XL breedte maten heeft u nog meer keus met maten van 4500mm tot 7450mm en met uitval tot 3450mm. De Suneye is te verkrijgen in hoogwaardig aluminium. Standaard leverbaar in de kleuren wit, crème wit, antraciet structuur of blanke lak op aluminium en tegen meerprijs in de meeste RAL kleuren. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender; en altijd uitgevoerd met cassette ter bescherming van het doek tegen de weersomstandigheden wanneer niet in gebruik. Standaard geschikt voor wand- en plafondmontage.

Het beste advies voor zonneschermen in Best

Bij Luvifem hebben we een jarenlange vakkennis op alles wat te maken heeft met zonwering. Gezien de showroom van Luvifem gelegen is aan de sportstraat 6, kunnen we een specialistisch en professioneel advies geven voor uw zonneschermen in Best. Plan hiervoor een afspraak in via onze website en we nemen graag alle tijd om samen de mogelijkheden met u door te nemen. Wanneer u liever op de bank blijft zitten, dan heeft u ook de mogelijkheid om gemakkelijk uw zonwering online te bestellen. Bij Luvifem staan we ook in dit geval zowel klaar om zowel de levering als de installatie van uw zonneschermen in Best en omgeving te verzorgen.