We genieten allemaal van onze mooie Nederlandse zomerdagen. Er is niets beter dan heerlijk buiten te relaxen, bijpraten of (thuis)werken. Ook vinden we het soms fijn om een paar ramen tegen elkaar open te kunnen zetten om een ruimte door te kunnen luchten. Echter kan de zon ook te sterk of ongemakkelijk worden. U kunt als oplossing een zonnebril dragen wanneer u uw gesprekspartner nog wilt kunnen zien of een boek of scherm wilt lezen. Ideaal is dit echter niet en daarbij kan het simpelweg té warm worden om prettig te blijven zitten en loopt u het risico om te verbranden. Voor deze problemen bieden zonneschermen een uitkomst. Onder de categorie zonneschermen rekenen wij knikarmschermen en uitvalschermen. Bent u op zoek naar een zonnescherm in Best of omgeving? Dan helpt Luvifem u graag verder om het zonnescherm te vinden die volledig bij uw wensen en woning past.

Bij Luvifem werken we volledig op maat

Bij Luvifem kiest u voor maatwerk zonneschermen in Best. Bij ons wordt uw zonnescherm tot op de millimeter op maat gemaakt. Voordeel voor u is dat u hierdoor optimaal gebruik kunt maken van uw zonnescherm en deze perfect aansluit op uw woning. Zo is maatwerk niet alleen extra mooi, maar ook extra praktisch.

Onze producten onderscheiden zich door de onderstaande kenmerken:

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide

  • Luxe uitstraling

  • Maatwerk

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Vele doekopties

  • Zowel op de muur als aan het plafond te monteren

Hoek aanzicht Suneye knikarm zonnescherm (antraciet) - niet in gebruik / cassette gesloten

Luxe uitstraling

Vele framekleuren verkrijgbaar bij Luvifem

Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

Vele zonwering doek kleuren- en patronen standaard verkrijgbaar bij Luvifem

Vele doekopties

Ons assortiment zonneschermen in Best

Wanneer u op zoek bent naar zonneschermen in Best, dan bieden we bij Luvifem een uitgebreid aanbod aan knikarmschermen:

Instap – Rond – Semi-cassette (Picca)

Ons instapmodel. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 2500mm tot 5000mm met uitval tot 3000mm en van 5000mm tot 5500mm breed met uitval tot 2500mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Leverbaar in de framekleuren technisch zilver, wit of antraciet structuur. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender.

Instap – Rond – Cassette (Capri)

Ons instapmodel o.b.v. cassette. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 3000mm tot 5000mm met uitval tot 3000mm en van 5000mm tot 5500mm breed met uitval tot 2500mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Leverbaar in de framekleuren wit, crème wit, antraciet of iron glimmer structuur. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender.

Midden – Ovaal – Cassette (SunEye) (standaard of XL)

Een veel verkocht ‘ovaal’ model. Voor u op maat gemaakt in de standaard breedte maten 3190mm tot 6000mm met uitval tot 3000mm (behalve bij breedte > 6000, dan uitval tot 2500mm). en in de XL breedte maten 4500mm tot 7450mm met uitval tot 3500mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Standaard leverbaar in de kleuren wit, creme wit, antraciet structuur of blanke lak op aluminium en tegen meerprijs in de meeste RAL kleuren. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender; en altijd uitgevoerd met cassette ter bescherming van het doek tegen de weersomstandigheden wanneer niet in gebruik. Standaard geschikt voor wand- en plafondmontage.

Luxe – Ovaal – Cassette (Oliva)

Ons beste en meest verkochte ‘ovale’ model. Voor u op maat gemaakt in de standaard breedte maten 2500mm tot 6500mm met uitval tot 3500mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Standaard leverbaar in de kleuren technisch zilver, wit, creme wit of antraciet structuur en tegen meerprijs in de meeste RAL kleuren. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender; en altijd uitgevoerd met cassette ter bescherming van het doek tegen de weersomstandigheden wanneer niet in gebruik.

Luxe – Vierkant – Grof – Cassette (Alora)

Ons nieuwste ‘vierkante’ / ‘kubistische’ model. Voor u op maat gemaakt in de standaard breedte maten 2500mm tot 5500mm met uitval tot 3000mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Standaard leverbaar in de kleuren wit, grijs structuur, antraciet structuur of zwart structuur en tegen meerprijs in de meeste RAL kleuren. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender; en altijd uitgevoerd met cassette ter bescherming van het doek tegen de weersomstandigheden wanneer niet in gebruik. Tevens tegen meerprijs te leveren met ingebouwde verlichting onder in de cassette.

Luxe – Vierkant – Verfijnd – Cassette (Jan des Bouvrie)

Ons meest verkochte ‘vierkante’ / ‘kubistische’ model. Voor u op maat gemaakt in de standaard breedte maten 2500mm tot 6000mm met uitval tot 3000mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Standaard leverbaar in de kleuren wit, technisch zilver of antraciet structuur en tegen meerprijs in de meeste RAL kleuren. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender; en altijd uitgevoerd met cassette ter bescherming van het doek tegen de weersomstandigheden wanneer niet in gebruik.

Al onze knikarmschermen zijn ook direct te bestellen via onze webshop

Assortiment uitvalschermen

Standaard

Ons meest verkochte uitvalscherm. Voor u op maat gemaakt in de standaard breedte maten 800mm tot 8000mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Standaard leverbaar in de kleuren crème wit of blanke lak op aluminium. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender; en altijd uitgevoerd met cassette ter bescherming van het doek tegen de weersomstandigheden wanneer niet in gebruik. Onder andere leverbaar met SOLAR (waardoor géén stroomvoorziening of bekabeling noodzakelijk is).

Ons standaard uitvalscherm is ook direct te bestellen via onze webshop

Het beste advies voor zonneschermen in Best

Bij Luvifem hebben we een jarenlange vakkennis op alles wat te maken heeft met zonwering. Gezien de showroom van Luvifem gelegen is aan de Spoorstraat 6, kunnen we een specialistisch en professioneel advies geven voor uw zonneschermen in Best. Plan hiervoor een afspraak in via onze website en we nemen graag alle tijd om samen de mogelijkheden met u door te nemen. Wanneer u liever op de bank blijft zitten, dan heeft u ook de mogelijkheid om gemakkelijk uw zonwering online te bestellen. Bij Luvifem staan we ook in dit geval klaar om zowel de levering als de installatie van uw zonneschermen in Best en omgeving te verzorgen.