Bent u op zoek naar een moderne en stijlvolle touch aan uw huis? Wanneer u al in bezit bent van een terrasoverkapping, maar volledig afgesloten in uw tuin wilt zitten, dan zijn onze glaswanden in Best de perfecte oplossing. Zo heeft u nog volledig het idee dat u in uw tuin zit, maar heeft u geen last van een koude regen of wind.

Service staat vooraan

Bent u bang dat er bij uw huidige opstelling geen glaswanden kunnen worden geplaatst? Bij Luvifem staat onze service vooraan. We komen de glaswanden bij u in Best of omgeving inmeten en bekijken wat de mogelijkheden zijn. Zo betaald u niet voor iets wat niet mogelijk is. We werken daarnaast met de nieuwste technologieën waardoor de glaswanden in bijna iedere opstelling te plaatsen is. Twijfel is daarom geen rede om geen afspraak in te plannen.

Naast onze glaswanden in Best, bieden wij ook diverse accessoires. Zo krijgt u bij Luvifem een totaalpakket om stijlvol uw terrasoverkapping af te sluiten. U kunt hierbij denken aan zaken zoals handgrepen, meeneemsystemen en meer.

Assortiment glaswanden in Best

Voor iedere wens en budget is er een wereld aan mogelijkheden. Deze zijn onder te verdelen in de volgende twee opties:

Standaardmaten

Bij standaardmaten krijgt u een glasschuifwand die door een van onze fabrikanten wordt gemaakt. Deze passen we vervolgens voor u aan zodat deze in een verscheidenheid aan verschillende situaties is te gebruiken zijn.

Het grote voordeel van standaardmaten zijn over het algemeen goedkoper dan maatwerk. U krijgt hierbij geen oneindige keuzemogelijkheid zoals bij maatwerk, maar met de standaardmaten bij Luvifem krijgt u een hoog kwaliteit glaswand voor een leuke prijs. In sommige gevallen sluit een standaardmaat net zo goed aan als maatwerk. Wanneer u een afspraak bij ons inplant dan laten we graag de verschillende opties aan u zien zodat u een goed idee krijgt wat deze optie u kan bieden.

Glaswanden in houten tuinoveerkapping

Maatwerk

Bij maatwerk zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u een bepaalde kleur, een rij aan veel verschillende glaswanden of juist enkele grote glaswanden? U bepaald bij maatwerk wat wij voor u bouwen. Er zit een meerprijs aan het op maat maken van glaswanden, maar u krijgt hier wel een schitterende glaswand voor terug volledig naar uw persoonlijk design.

Sfeerimpressie antraciete terrasoverkapping met glasschuifwand

Glaswanden in Best bij Luvifem

Bent u op zoek naar een glaswand in Best of omgeving? Dan staat Luvifem graag voor u klaar. Middels onderstaand contactformulier kunt u makkelijk een afspraak bij ons inplannen of een prijsaanvraag doen. We staan graag voor u klaar!