Heeft u al een mooie veranda – ook wel terrasoverkapping genoemd – van hout, aluminium of een ander materiaal, maar heeft u toch af en toe last van de wind of slagregen? Dan kan een vaste glaswand of glaswand opgebouwd uit schuifpanelen een oplossing voor u zijn. Of er nu al bij het ontwerp rekening gehouden is met het eventueel plaatsen van een glaswand of niet; o.a. haakse constructie, waterpas en gefundeerde ondergrond. In de meeste gevallen kunnen onze glaswanden worden geplaatst. Ook is het mogelijk uw glaswand uit te voeren met accessoires zoals handgrepen en tocht- /insectenstrippen. Wilt u meer weten? Vraag dan direct een adviesgesprek op maat aan bij u thuis of onze showroom of lees verder om meer over ons assortiment en werkwijze te weten te komen.

Langer buiten genieten met veranda glaswanden

Wilt u het hele jaar door optimaal van uw veranda genieten? Dan zijn veranda glaswanden de perfecte oplossing. Met glazen wanden kunt u uw veranda eenvoudig transformeren tot een comfortabele en beschutte buitenruimte. Zo geniet u langer van uw tuin en kunt u daarnaast het gehele jaar door van uw tuin gebruik maken. Zeker bij zonnig weer biedt een veranda met glaswanden een aangenaam klimaat in ook de koudere maanden.

Onze mogelijkheden aan verandawanden van glas

Bij Luvifem bieden we een breed scala aan verandaschuifwanden van glas. Of u nu een moderne strakke stijl of een klassiek design verkiest, wij hebben de juiste glazen wanden om aan uw wensen te voldoen. Onze glaswanden zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zodat u de perfecte combinatie kunt kiezen die past bij uw veranda en persoonlijke smaak.

Vanzelfsprekend leveren wij enkel veilig glas dat tegen een stootje kan en eenvoudig per individueel paneel vervangen kan worden mocht er toch een keer een beschadigen. Daarbij zorgen ze voor een extra laag geluidsdemping dat zorgt voor een nog comfortabelere en rustigere buitenruimte, zelfs bij wisselende weersomstandigheden. Bovendien zijn onze glaswanden gemakkelijk te openen en te sluiten, waardoor u flexibiliteit heeft om de gewenste luchtcirculatie en temperatuur te regelen.

Daarnaast kunt u onze glaswanden personaliseren met diverse profielkleuren en eventueel kiezen voor opties zoals een handgreep op één of meerdere glaspanelen om de glaspanelen nog eenvoudiger te kunnen openen en sluiten en ‘vette vingers’ op het glas tegen te gaan. Ook U-profielen die aan de staanders gemonteerd kunnen worden waarachter de buitenste glaspanelen schuiven en daardoor netter aansluiten op de staanders zijn opgenomen in ons assortiment. En tenslotte kunt u bij ons insecten-/ tochtstrips verkrijgen die eventuele insecten en/of dat laatste beetje tocht tegenhouden. Deze strips zijn zelfs optioneel tijdelijk verwijderbaar in het geval u ze bijvoorbeeld alleen in de winter – of juist in de zomer – wilt gebruiken. Kortom voor een totaaloplossing kunt u bij Luvifem terecht.

De maatwerk kwaliteit van Luvifem

Bij Luvifem begrijpen we dat elke veranda uniek is en dat elke klant specifieke wensen heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan voor onze glazen verandawanden. Onze ervaren vakmensen luisteren naar uw behoeften en ontwerpen glaswanden die perfect passen bij uw veranda en levensstijl.

Met aandacht voor detail en vakmanschap zorgen we voor een naadloze integratie van de glaswanden in uw veranda. Of u nu een kleine of grote veranda heeft, wij kunnen de glazen wanden aanpassen aan de afmetingen en vorm van uw buitenruimte. Met onze maatwerk kwaliteit bent u verzekerd van een veranda met glaswanden die voldoet aan uw verwachtingen en zorgen voor een prachtige uitstraling.

Plaatsing van glaswanden

Naast ons assortiment, onderscheiden wij ons van anderen met onze service gerichte dienstverlening en inmeet- en montagedienst. Voor iedere wens en budget zijn er goede mogelijkheden. U besteld de glaswanden bij ons en overleggen met u wanneer we de glaswanden kunnen komen plaatsen. Dit is zeer secuur werk en daarom zeker aan te raden om dit door een professional te laten uitvoeren. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar ziet u ook af aan het naadloze resultaat.

Verschil standaardmaten en maatwerk

Bij Luvifem heeft u de keuze uit standaard maten en maatwerk. Deze mogelijkheden bieden diverse voordelen, maar zijn ook net iets anders van elkaar. Waar die verschillen liggen, dat leggen we graag aan u uit:

Standaardmaten

Dit zijn producten – in dit geval glaspanelen – die door een producent in vaste maten gemaakt worden en vervolgens door ons voor uw situatie samengesteld worden.

Denkt u bijvoorbeeld aan een bestaande houten overkapping van 5,60 meter breed, waarin wij een glasschuifwand plaatsen, opgebouwd uit 6 panelen van 1 meter breed bij 2,10 meter hoog en een glaspaneeloverlap van 8cm.

Standaardmaten zijn meestal goedkoper dan maatwerk, echter zijn er veelal ook concessies te doen / zaken te accepteren. Een voorbeeld hiervan is de grootte van de glaspanelenoverlap of een combinatie van glaspanelen waarvan een of meerdere een andere standaardmaat. Voor de een is dit belangrijk, waar dit voor de ander niet het geval is.

Maatwerk

Dit zijn producten die volledig naar uw wensen geproduceerd worden en vervolgens door ons voor u geplaatst.

Maatwerk is meestal duurder dan een standaardmaten oplossing, echter hoeft u meestal minder tot geen concessies te doen / zaken te accepteren.

Glaswanden voor veranda kopen bij Luvifem

Veranda glaswanden zijn de ideale oplossing om langer van uw veranda te genieten. Bij Luvifem bieden we een breed scala aan glazen schuifwanden met verschillende afwerkingen en mogelijkheden. Onze maatwerkoplossingen inclusief inmeet- en montage service, zorgen ervoor dat de glaswanden perfect passen bij uw veranda en voldoen aan uw specifieke wensen. Met onze expertise en kwaliteit kunt u vertrouwen op een prachtige en functionele buitenruimte waar u het hele jaar door kunt genieten. Wij helpen u graag met u wensen. Neemt u dan ook vrijblijvend contact met ons op.