Tuinontwerp Eindhoven

Heeft u genoeg van uw eentonige achtertuin en hunkert u naar een verademing buiten? Droomt u van een buitenruimte die zowel verfijnd als ontspannend is? Bij Luvifem maken we uw tuindromen waar met op maat gemaakte tuinontwerpen in Eindhoven. Ons team van deskundige en innovatieve tuinontwerpers is erop gebrand om uw visie te vertalen naar realiteit. Of het nu gaat om een knusse stadstuin of een weelderige landschapstuin, we hebben de vaardigheden en passie om uw ideale buitenruimte te realiseren.

Geef persoonlijkheid aan uw tuin in Eindhoven

Uw tuin is uiterst persoonlijk en een ruimte waar u zo veel mogelijk van wilt kunnen genieten. Met een combinatie van de nieuwste ontwerptechnieken en een scherp oog voor detail werken we nauw met u samen om een ​​tuin te creëren die er niet alleen mooi uitziet, maar ook functioneel is en afgestemd op uw specifieke wensen. Dus waarom wachten? Geef uw achtertuin in Eindhoven de tuinontwerp make-over die het verdient en neem vandaag nog contact op met onze landschapsarchitecten en/of tuinontwerpers!

Een symfonie van stijl & natuur

Een gebalanceerd ontwerp realiseert synergie tussen stijl en natuur in Eindhoven. Zeker nu er steeds vaker veel regen in een beperkte periode valt, vloeit dit beter af en wordt dit beter gebruikt in een tuin met afdoende groen. En tijdens droge en warmere periodes – die ook steeds regelmatiger voorkomen – reguleert u met een juiste balans tussen grijs en groen de temperatuur beter. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw tuin en ervaart u zeker de meerwaarde van een goed ontwerp.

Zowel advies aan huis als in onze showroom

Wanneer u uw tuin in de omgeving Eindhoven wilt omtoveren tot een ware oase, dan heeft u de keuze bestaande uit – één of meerdere van – de volgende componenten:

  • Algemeen / plattegrond
  • Voor-, achter- en zij-aanzichten
  • Irrigatie en afwatering
  • Elektra en verlichting

We creëren samen een tuin waar u jaren van kan genieten. Zowel in de zonnige dagen van het jaar, als de koudere maanden. We maken samen een ontwerp dat volledig aansluit bij uw wensen en behoefte. Een greep uit de mogelijkheden: