Zonneschermen Eindhoven

Nog meer en langer genieten van uw terras? Dat kan. Met een kwaliteitszonnescherm – ook wel knikarmscherm en uitvalscherm genoemd – kunt u eenvoudig, snel en doeltreffend beschutting creëren tegen de zon op uw terras. Aangezien het zonnescherm horizontaal over uw terras hangt, helpt deze vaak ook afdoende tegen invallend zonlicht in huis en kunt u ook de naar buiten openslaande ramen en deuren gewoon open laten. Bent u op zoek naar een zonnescherm in Eindhoven of omgeving? Dan helpt Luvifem u graag verder om het zonnescherm te vinden dat volledig bij uw wensen en woning past.

Bij Luvifem werken we volledig op maat

Bij Luvifem kiest u voor maatwerk zonneschermen in Eindhoven. Bij ons wordt uw zonnescherm tot op de millimeter op maat gemaakt. Voordeel voor u is dat u hierdoor optimaal gebruik kunt maken van uw zonnescherm en deze perfect aansluit op uw woning. Zo is maatwerk niet alleen extra mooi, maar ook extra praktisch.

Onze producten onderscheiden zich door de onderstaande kenmerken:

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide

  • Luxe uitstraling

  • Maatwerk

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Vele doekopties

  • Zowel op de muur als aan het plafond te monteren

Hoek aanzicht Suneye knikarm zonnescherm (antraciet) - niet in gebruik / cassette gesloten

Luxe uitstraling

Vele framekleuren verkrijgbaar bij Luvifem

Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

Vele zonwering doek kleuren- en patronen standaard verkrijgbaar bij Luvifem

Vele doekopties

De mogelijkheden aan zonneschermen in Eindhoven

Wanneer u op zoek bent naar zonneschermen in Eindhoven, dan bieden we bij Luvifem een uitgebreid aanbod aan knikarmschermen:

Instap – Rond – Semi-cassette (Picca)

Ons instapmodel. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 2500mm tot 5000mm met uitval tot 3000mm en van 5000mm tot 5500mm breed met uitval tot 2500mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Leverbaar in de framekleuren technisch zilver, wit of antraciet structuur. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender.

Instap – Rond – Cassette (Capri)

Ons instapmodel o.b.v. cassette. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 3000mm tot 5000mm met uitval tot 3000mm en van 5000mm tot 5500mm breed met uitval tot 2500mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Leverbaar in de framekleuren wit, crème wit, antraciet of iron glimmer structuur. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender.

Midden – Ovaal – Cassette (SunEye) (standaard of XL)

Een veel verkocht ‘ovaal’ model. Voor u op maat gemaakt in de standaard breedte maten 3190mm tot 6000mm met uitval tot 3000mm (behalve bij breedte > 6000, dan uitval tot 2500mm). en in de XL breedte maten 4500mm tot 7450mm met uitval tot 3450mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Standaard leverbaar in de kleuren wit, creme wit, antraciet structuur of blanke lak op aluminium en tegen meerprijs in de meeste RAL kleuren. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender; en altijd uitgevoerd met cassette ter bescherming van het doek tegen de weersomstandigheden wanneer niet in gebruik. Standaard geschikt voor wand- en plafondmontage.

Luxe – Ovaal – Cassette (Oliva)

Ons beste en meest verkochte ‘ovale’ model. Voor u op maat gemaakt in de standaard breedte maten 2500mm tot 6500mm met uitval tot 3500mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Standaard leverbaar in de kleuren technisch zilver, wit, creme wit of antraciet structuur en tegen meerprijs in de meeste RAL kleuren. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender; en altijd uitgevoerd met cassette ter bescherming van het doek tegen de weersomstandigheden wanneer niet in gebruik.

Luxe – Vierkant – Grof – Cassette (Alora)

Ons nieuwste ‘vierkante’ / ‘kubistische’ model. Voor u op maat gemaakt in de standaard breedte maten 2500mm tot 5500mm met uitval tot 3000mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Standaard leverbaar in de kleuren wit, grijs structuur, antraciet structuur of zwart structuur en tegen meerprijs in de meeste RAL kleuren. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender; en altijd uitgevoerd met cassette ter bescherming van het doek tegen de weersomstandigheden wanneer niet in gebruik. Tevens tegen meerprijs te leveren met ingebouwde verlichting onder in de cassette.

Luxe – Vierkant – Verfijnd – Cassette (Jan des Bouvrie)

Ons meest verkochte ‘vierkante’ / ‘kubistische’ model. Voor u op maat gemaakt in de standaard breedte maten 2500mm tot 6000mm met uitval tot 3000mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Standaard leverbaar in de kleuren wit, technisch zilver of antraciet structuur en tegen meerprijs in de meeste RAL kleuren. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender; en altijd uitgevoerd met cassette ter bescherming van het doek tegen de weersomstandigheden wanneer niet in gebruik.

Al onze knikarmschermen zijn ook direct te bestellen via onze webshop

Assortiment uitvalschermen

Standaard

Ons meest verkochte uitvalscherm. Voor u op maat gemaakt in de standaard breedte maten 800mm tot 8000mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Standaard leverbaar in de kleuren crème wit of blanke lak op aluminium. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender; en altijd uitgevoerd met cassette ter bescherming van het doek tegen de weersomstandigheden wanneer niet in gebruik. Onder andere leverbaar met SOLAR (waardoor géén stroomvoorziening of bekabeling noodzakelijk is).

Ons standaard uitvalscherm is ook direct te bestellen via onze webshop

De voordelen van het kopen bij onze Eindhovense vestiging

Als lokale zonwering, rolluik, terrasoverkapping en glaswand specialist is Luvifem dé keuze voor Eindhovense huishoudens en bedrijven die op zoek zijn naar een zonnescherm. De combinatie van vakkennis, ervaring en een immer klantgerichte, ontzorgende houding en aanpak liggen hieraan ten grondslag. Bij Luvifem wordt u goed geïnformeerd, maken we duidelijke afspraken en doen we wat we beloven.

Demonstraties en advies in onze showroom

Wij nodigen u van harte uit onze showroom te bezoeken. Hier zullen we met uw wensen als uitgangspunt, aan de hand van showroommodellen, vakkennis, ervaring en lokale referenties u helpen uw perfecte zonnescherm te vinden. Daarna verzorgen wij ook met plezier uw inmeting en installatie, zodat u volledig ontzorgd bent. We kijken uit naar uw contact.