Wist u dat zonnescreens niet alleen een esthetische meerwaarde voor uw woning zijn, maar ook functioneel tal van voordelen hebben? Onderzoek toont aan dat screens een belangrijke bijdrage leveren aan de isolatie van uw huis. Vooral tijdens warmere dagen blijft uw woning hierdoor aangenaam koel, wat een besparing op uw energiekosten betekent. Bovendien zorgen ze op natuurlijke wijze voor een comfortabel binnenklimaat. Ze weren fel zonlicht, waardoor u minder last heeft van verblinding, terwijl ze tegelijkertijd de privacy binnenshuis verhogen. Ideaal voor wanneer u onder uw overkapping of binnen wilt (thuis)werken zonder hinder van zonlicht op uw scherm. Bijkomend voordeel: u behoudt een helder zicht naar buiten en onze ritsscreens zijn bijzonder windbestendig. Bent u omwille van deze praktische voordelen of vanuit esthetisch oogpunt op zoek naar screens in Eindhoven? Dan staat Luvifem voor u klaar.

De specialist voor screens in Eindhoven

Onze screens worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de screens tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maakt u namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van screens en komt u tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Onze producten onderscheiden zich door de onderstaande kenmerken:

 • Maatwerk

 • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

 • Solide en luxe uitstraling

 • Minimale kastgroottes

 • Afstandsbediend (o.a. Somfy)

 • Met en zonder rits mogelijk (t.b.v. windbestendigheid en visuele uitstraling)

 • SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

 • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

 • Vele doekopties

 • Géén opbouw ongewenste warmte achter het product (productontwerp)

 • Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

 • Geen zichtbare schroefjes mogelijk

 • Cassette ook na montage goed toegankelijk

Zonnescreen zo ontworpen dat onwenselijke warmte opbouw achter screen niet voorkomt

Géén opbouw ongewenste warmte achter het product

Strak minimalistisch design van luxe zonnescreen met doek niet in gebruik

Onderlijsten verdwijnen in de cassette (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Geen zichtbare schroefjes bij luxe zonnescreen

Geen zichtbare schroefjes

Zonnescreen cassette ook na montage goed bereikbaar voor onderhoud en / of reparatie

Cassette ook na montage goed toegankelijk

Licht & Design: De Eindhovense Esthetiek

De omgeving Eindhoven heeft een lange historie met licht en design. Niet voor niets de verwijzing ‘Eindhoven lichtstad’ en de vele gerenommeerde designers in de stad. Zonnescreens passen helemaal in deze traditie. Zeker de maatwerk kwaliteitsscreens van Luvifem zijn uiterst stijlvol, sluiten perfect aan op uw woning of bedrijfspand en geven u controle over lichtinval. Zeker uw overweging waard.

Aanvullend is het wellicht goed voor u om te benadrukken dat de mogelijkheden aan zonnescreens bij Luvifem enorm groot is. Zo zijn wij – naast standaard breedte en hoogte maten – een van de weinige aanbieders van grote (XL) screens; zelfs tot wel 7000mm breed en 6000mm hoog. Ook kunt u bij ons uw zonnescreen frame (cassette, geleiders, etc.) in de meeste RAL kleuren verkrijgen en hebben wij een even grote keuze aan zonwerende doeken. Tenslotte natuurlijk alle gangbare aandrijving- en bedieningsmogelijkheden.

Ons assortiment bestaat uit:

Basis (ongeritst)

Ons (ongeritste) instapmodel. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 607mm tot 2800mm met hoogte tot 2800mm en van 2800mm tot 4000mm breed aflopend tot hoogte 2000mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Leverbaar in de framekleuren crème wit, wit, antraciet structuur of naturel en een uitgebreid assortiment aan doekkleuren. Op wandschakelaar of op handzender. Onder andere leverbaar frame in niet-standaard RAL kleur. Niet leverbaar met SOLAR. Door het ontbreken van een rits heeft de wind vrij(er) spel, waardoor de kans op systeemgeluiden hoger is dan bij geritste screens.

Buiten detail impressie antraciete zonnescreens in combinatie met Fractions aluminium shutters

Standaard (geritst)

Ons (geritste) middenmodel. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 694mm tot 4000mm met hoogte tot 3000mm en van 1600mm tot 3800mm breed oplopend tot hoogte 3400mm. Tevens bieden wij bij grotere te overlappen breedte- en/of hoogtematen ook de MAX versie van het standaard screen aan. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 679mm tot 5000mm met hoogte tot 3200mm en van 1200mm tot 4600mm breed oplopend tot hoogte 5000mm. Dit screen is uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Leverbaar in de framekleuren crème wit, wit, antraciet structuur of naturel en een uitgebreid assortiment aan doekkleuren. Op wandschakelaar of op handzender. Onder andere leverbaar frame in niet-standaard RAL kleur. Niet leverbaar met SOLAR.

Buitenaanzicht zonnescreens en Fractions aluminium shutters aan moderne nieuwbouw bungalow in diverse gebruiksposities

Screen Luvifem & Screen XL Luvifem (geritst)

Onze beste en meest verkochte (geritste) modellen die zich met name onderscheiden ten aanzien van andere screens vanwege de onderlijst die als u deze screens niet gebruikt grotendeels in de cassette verdwijnt (nóg minder kans op belemmering in zicht), mogelijkheid SOLAR op standaard productmaten (waardoor géén stroomvoorziening of bekabeling noodzakelijk is) en geen opvallende schroefjes. Voor u op maat gemaakt in de standaard breedtematen 734mm tot 5000mm met hoogte tot 2700mm. In de XL uitvoering zijn onze screens zelfs verkrijgbaar tot 7000mm breed en 6000mm hoog. Deze screens zijn uitgevoerd in hoogwaardig aluminium.

Leverbaar in de standaard framekleuren (cassette en geleiders): Crème wit, wit, verkeerswit, technisch zilver, antraciet grijs, kwarts grijs, bruin, blank aluminium structuur, grijs aluminium structuur, kwarts grijs structuur, antraciet grijs structuur of iron glimmer structuur en een uitgebreid assortiment aan doekkleuren.

Niet-standaard framekleuren (cassette en geleiders) verkrijgbaar tegen meerprijs.

Levertijd op niet-standaard kleuren kunnen afwijken van standaard kleuren.

Elektrisch aangedreven en te bedienen met vaste wandschakelaar of handzender. Plus – in bepaalde afmetingen – leverbaar met SOLAR (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk).

Opmerking 1: de minimale breedtemaat voor SOLAR aangedreven producten is 810mm.

Opmerking 2: XL screens kunnen niet uitgevoerd worden met SOLAR.

Lokale installateurs voor naadloze aansluiting

Beide compagnons en het merendeel van de Luvifem medewerkers zijn opgegroeid in de omgeving Eindhoven. Wij kennen Eindhoven dan ook in alle aspecten erg goed en werken er iedere dag met veel plezier. Dit geeft een verbondenheid met onze lichtstad en de klanten aldaar. We zijn dan ook erg trots op de vele mooie projecten die we Eindhoven gerealiseerd hebben. Hierbij spelen onze ervaren lokale installateurs een belangrijke rol.

Diverse mogelijkheden aan zonwering bij Luvifem

Als lokale zonwering, rolluik, terrasoverkapping en glaswand specialist is Luvifem dé keuze voor Eindhovense huishoudens en bedrijven die op zoek zijn naar zonnescreens of ander zonwering product. Zo behoren ook knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, pergolazonwering, lichtstraat en verandazonwering tot de mogelijkheden. De combinatie van vakkennis, ervaring en een immer klantgerichte, ontzorgende houding en aanpak liggen hieraan ten grondslag. Bij Luvifem wordt u goed geïnformeerd, maken we duidelijke afspraken en doen we wat we beloven. We kijken uit naar uw contact.