Terrasoverkappingen Eindhoven

We genieten allemaal van onze thuisomgeving en al zeker van onze tuin. Gezellig samen met vrienden, alleen met een goed boek of thuiswerkend achter uw laptop. Alleen dagen waarop we dit écht kunnen, zijn er in Eindhoven te weinig. Zo is er de ene dag te veel wind en op andere momenten is het te koud of juist te warm. Met een aluminium kwaliteitsterrasoverkapping – tevens veranda of inclusief vaste-/glasschuifwanden ook wel tuinkamer genoemd – creëert u zelf meer, eerder en langer tuinplezier. Luvifem is dé terrasoverkapping specialist van de regio Eindhoven en helpt u graag verder.

Verrijk uw woning met een terrasoverkapping van Luvifem

Bij Luvifem bieden we een uitgebreid assortiment aan aluminium terrasoverkappingen en lamellendaken van hoge kwaliteit. Onze producten zijn vervaardigd uit duurzame materialen en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Of u nu ultieme luxe en/of een design statement wilt maken of simpelweg een lekker overdekt plekje wilt creëren, Luvifem heeft opties voor u.

Dat gezegd kiezen wij er bewust voor géén laagsegment producten – waarbij fundamentele (kwaliteit en esthetische) compromissen van haar klanten verwacht worden – aan te bieden.

Luvifem in Eindhoven richt zich op die klanten die naast robuuste kwaliteit en oogstrelende esthetiek, in het gehele proces van oriëntatie – via inmeting en installatie – tot aan in gebruik name volledig ontzorgd willen worden.

Ontdek ons assortiment in Eindhoven

Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste terrasoverkapping voor uw woning in de regio Eindhoven. Zo heeft u allereerst de keuze uit ‘standaard maten’ en ‘maatwerk’. Deze zijn net even ander van elkaar en biedt diverse voordelen. Waar die verschillen liggen, dat leggen we graag aan u uit:

Standaardmaten

Dit zijn producten – o.a. terrasoverkappingen en glaswanden – die door een producent in vaste maten gemaakt worden en vervolgens door ons voor uw situatie aangepast worden.

Denkt u bijvoorbeeld aan een terrasoverkapping van 6 meter breed, waarvan wij 40cm afhalen om de breedte van uw achtergevel van 5,60 meter te overkappen; of een glaswand opgebouwd uit 6 panelen van 1m voor de ruimte tussen de staanders van uw overkapping.

Standaardmaten zijn meestal goedkoper dan maatwerk, echter zijn er veelal ook concessies. Een voorbeeld hiervan is de grootte van de glaspanelenoverlap. Voor de een is dit belangrijk, waar dit voor de ander niet het geval is.

Standaard maten overkapping met aflopend dak aan nieuwbouw woning uitgevoerd in antraciet kleur en inclusief glaswanden te gebruiken als tuinkamer

Maatwerk

Dit zijn terrasoverkappingen die volledig naar uw wensen worden geproduceerd en we vervolgens u plaatsen.

Maatwerk is een grote investering dan het gebruik van standaard maten, maar dit ziet u gelijk aan het product terug. Met maatwerk krijgt u een schitterende terrasoverkapping volledig naar uw wensen. Wanneer u een unieke terrasoverkapping in Best wilt volledig aangesloten op uw wensen en woning, dan is maatwerk de optie om voor te gaan.

Kubistische terrasoverkapping in antraciet structuur met glaswanden waarmee binnen en buiten naadloos op elkaar aansluiten en langer buiten genieten gegarandeerd is

Een adviesgesprek in Eindhoven

Tijdens het adviesgesprek illustreren we de verschillen tussen standaard en maatwerk overkappingen met foto’s en delen we onze ervaringen. We bespreken:

  • Stijl & Vorm: Standaard overkappingen hebben meestal een schuin dak met variatie in gootvormen. Bij maatwerk kiest u uit diverse stijlen, zoals een recht dak, verlichtingsmogelijkheden, en meer.
  • Kleurkeuze: Standaardkleuren zijn wit, crème wit en antraciet. Maatwerk biedt uitgebreidere keuzes, soms met meerprijs en extra levertijd.
  • Dakmateriaal: Kiest u voor een glasdak of polycarbonaat? Glas is duurzamer en geeft een luxere uitstraling.
  • Basisoverkapping: Omvat het dak, staanders en afwatering. Bij standaardmodellen zijn aanpassingen mogelijk; bij maatwerk is dit standaard.
  • Extra Opties: Overweeg zaken zoals LED-verlichting, wanden, zonneschermen, of andere aanvullingen.
  • Vrijstaande plaatsing: Overweeg of uw terrasoverkapping vrijstaand moet zijn, vooral als uw gevel het gewicht of externe krachten niet kan dragen. Dit houdt in dat ook aan de gevelzijde staanders worden geplaatst.

Kortom, uw wensen staan centraal bij het bepalen van de perfecte overkapping voor uw situatie in Eindhoven.

De werkwijze van Luvifem

Bij Luvifem streven we ernaar om onze klanten in Eindhoven de beste ervaring te bieden bij de aanschaf van een terrasoverkapping. Naast ons uitgebreide assortiment en maatwerkopties, bieden we ook professionele installatiediensten. Na het samenstellen van uw terrasoverkapping en uw opdracht volgt een gedetailleerde inmeting bij u op locatie. Tijdens deze afspraak verifiëren wij de indicatieve afmetingen uit het aankoopgesprek – waarna we alle maatrisico op ons nemen – en valideren wij onze offerte vanuit een technisch perspectief. In andere woorden we gaan na of alles dat we tijdens het adviesgesprek bedachten daadwerkelijk mogelijk is en in lijn is met de te realiseren situatie. Maar ook stemmen wij de montage aanpak met u af.

Tenslotte zorgen onze ervaren installateurs voor een vakkundige en efficiënte plaatsing van uw terrasoverkapping in de regio Eindhoven. We streven naar een hoogwaardige afwerking en een perfecte afstemming op uw specifieke wensen en eisen. Daarbij maken we gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken, zodat u jarenlang kunt genieten van uw terrasoverkapping.