Bent u op zoek naar een natuurvriendelijke oplossing tegen insecten in de regio Eindhoven? We weten allemaal dat alle insecten belangrijk zijn voor ons ecosysteem, maar die brommende vlieg of zoemende mug heeft u toch liever niet boven uw werkplek of bed. Raam- en deurhorren bieden zijn een goede manier om ze tegen te gaan en zijn verkrijgbaar voor (bijna) alle ramen en deuren. Bij Luvifem weten wij hier alles over, hebben wij een uitgebreid assortiment aan horproducten en helpen wij u graag verder.

Voordelige oplossingen tot hoogstaand maatwerk

Horren zijn in de basis een enorm eenvoudig product; namelijk een frame met daar tussen een fijnmazig gaas. Vandaar dat zij al relatief voordelig verkrijgbaar zijn. Dat gezegd zijn horren ook volledig naar bepaalde (luxe) wensen als maatwerk te bestellen. Denk hierbij aan rol- of plisséhorren die extra gebruiksgemak bieden en/of uitgevoerd zijn in luxe materialen eventueel in een specifieke RAL kleur. Deze extra’s hebben zoals te verwachten een prijsverhogend effect.

Voor iedere raam of deur een oplossing

De mogelijkheden van maatwerk rijken ver, maar door onze verschillende opties aan verschillende horren worden de mogelijkheden bijna eindeloos. Voor onze horren in Best bieden we de volgende mogelijkheden:

Deurhorren Eindhoven

Geschikt voor iedere deur; enkel of dubbel. Een plisséhordeur vouwt het gaas op. Hij is hierdoor perfect voor dagelijks gebruik, want deze hordeur is duurzaam en neemt minder ruimte in. U schuift de hordeur open en hij blijft in de gewenste stand staan. Om hem te sluiten schuift u de hor gewoon weer voor de deur. Dit soort hordeur geeft een luxe uitstraling aan de deur.

Sfeerimpressie dubbele plisséhordeur in gebruik bij moderne woning met zwembad
Buiten sfeerimpressie plissé voorzet raamhor in zwart

Raamhorren Eindhoven

Er is een raamhor type voor (bijna) ieder raam. De meest gekozen raamhor is een raamrolhor. Een raamrolhor rolt het gaas op in een cassette. Een voordeel is dat deze raamhor minder ruimte inneemt en makkelijk te verwijderen en terug te plaatsen is.

Bescherm tegen ongedierte: Horren voor elk seizoen

Er zijn vele voordelen aan de toepassing van horren tegen insecten in vergelijking met andere producten. Zo zijn horren onder andere natuurvriendelijk, duurzaam, maar ook flexibel. Eens geïnvesteerd in maatwerk horren, dan heeft u een robuuste oplossing die vele jaren meegaat, maar uw standaard gebruiken zoals een raam of deur openzetten om frisse lucht binnen te laten of juist te sluiten vanwege koude, ramen wassen of dekbed luchten niet in de weg staat.

Laat u adviseren in Eindhoven

Als horspecialist heeft Luvifem een uitgebreid assortiment aan horren dat voor (bijna) iedere (technische) situatie en klantwens een oplossing biedt. Benieuwd hoe onze horren er in het echt uitzien? Bekijk dan zelf onze horren in onze showroom. Naast dat u onze horren kunt zien, staan wij ook voor u klaar voor het beste advies. U kunt hiervoor een afspraak bij ons inplannen of contact met ons opnemen.

Naast de mogelijkheid tot een showroom bezoek, is het bij ons ook mogelijk om uw horren gemakkelijk te bestellen via onze webshop. Dat gezegd, aangezien – zoals u zult begrijpen – horren erg precies moeten passen om effectief te zijn, kan Luvifem in Eindhoven ook uw inmeting en installatie voor u verzorgen. Daarmee loopt u totaal geen maatrisico en bent u verzekerd van de oplossing die u zoekt. De keuze is aan u!