Wilt u de zon weren en uw privacy vergroten zonder uw uitzicht te belemmeren? Dit kan met zonwering screens. Onze zonwering screens zijn verkrijgbaar in een scala van kleuren, maten en stijlen, waardoor ze volledig naar uw wens samen te stellen zijn en gemakkelijk te integreren in elk gebouw. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan vooral verder.

Waarom kiezen voor zonwering screens?

De belangrijkste reden om te kiezen voor zonwering screens is wanneer u op zoek bent naar een effectieve zonwering die uw uitzicht vanuit uw woning minimaal tot niet belemmert en volledig in een cassette aan uw gevel en/of overkapping verdwijnt wanneer u deze niet gebruikt, dan kunnen zonwering screens een goede oplossing voor u zijn.

 • Maatwerk

 • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

 • Solide en luxe uitstraling

 • Minimale kastgroottes

 • Afstandsbediend (o.a. Somfy)

 • Met en zonder rits mogelijk (t.b.v. windbestendigheid en visuele uitstraling)

 • SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

 • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

 • Vele doekopties

 • Géén opbouw ongewenste warmte achter het product (productontwerp)

 • Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

 • Geen zichtbare schroefjes mogelijk

 • Cassette ook na montage goed toegankelijk

Zonnescreen zo ontworpen dat onwenselijke warmte opbouw achter screen niet voorkomt

Géén opbouw ongewenste warmte achter het product

Strak minimalistisch design van luxe zonnescreen met doek niet in gebruik

Onderlijsten verdwijnen in de cassette (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Geen zichtbare schroefjes bij luxe zonnescreen

Geen zichtbare schroefjes

Zonnescreen cassette ook na montage goed bereikbaar voor onderhoud en / of reparatie

Cassette ook na montage goed toegankelijk

Wij adviseren u graag in onze showroom of bij u aan huis over de mogelijke opties met betrekking tot zonwering screens. U kunt uw screens eventueel ook direct bestellen in onze webshop.

De voordelen van zonwering screens

Zonwering screens verrijken uw woning esthetisch, maar bieden ook functioneel voordelen. Het gebruik van zonwering kan zo onder andere besparen op uw energierekening. Het weren van de zon op de screen zorgt namelijk voor een betere isolatie. Zo hoeft u met name op warmere dagen uw airconditioning minder hoog te zetten. U bespaart zo niet alleen, maar het is ook een duurzame en milieuvriendelijke manier om uw woning te koelen. Tenslotte kan u gemakkelijk switchen tussen een verduisterde en zonnige woning.

De mogelijkheden aan zonwering screens

Er zijn enorm veel mogelijkheden betreffende zonwering screens. Hierbij de hoofdoverwegingen in het kort samengevat:

Ongeritst of geritst

In de basis zijn er twee soorten zonwering screens; ongeritst en geritst. Bij een geritst screen is het zonnedoek aan beide zijden aan de geleiders gekoppeld. Hierdoor sluit het zonnedoek netter aan en is het geheel minder vatbaar voor wind. Tegenwoordig kiest men meestal voor deze geritste versie.

Kleuren en productontwerp

Vervolgens kiest u de frame- en zonnedoekkleur en het afwerkingsniveau; standaard of luxe. Bij een luxe screen betaalt u iets meer voor aanvullende zaken zoals een onderlijst die als u uw screen niet gebruikt volledig in de cassette verdwijnt en/of schroefjes die door een (nog) beter doordacht en ontwikkeld productontwerp niet zichtbaar zijn.

Aandrijving, sensors en automatisering

Tenslotte is er nog de aandrijving keuze: handmatig (zelden gekozen), elektrisch bekabeld op wandschakelaar, elektrisch bekabeld met handzender (zoals de afstandsbediening van uw televisie) en/of SOLAR met handzender (combinatie zonnepaneeltje, accu, motor) waar geen externe voeding noch bekabeling benodigd is. De aandrijvingen met handzender zijn eventueel ook nog te koppelen aan sensoren (bijv. zon en/of wind) en (t)huis automatiseringssystemen.

Kortom voor iedere wens en budget zijn er goede opties bij Luvifem.

Zie ook onze aanvullende informatie pagina’s:

Solar screens

Elektrische screens

Screens op maat

Screens dakkapel

Screens verduisterend

Het plaatsen van zonwering screens

Onze zonwering screens behoren tot echt maatwerk. Dit betekent dat we niet alleen tot de centimeter nauwkeurig kunnen leveren, maar ook tot de millimeter. Maatwerk komt daarnaast pas echt tot zijn recht wanneer ze worden geleverd door specialistische monteurs met ruime ervaring in het vak. Zo wordt zonwering als huis een. Vraag daarom vooral naar mogelijkheden wanneer u niet handig bent, of het beste resultaat nastreeft.

Zonwering screens kopen en plaatsen bij Luvifem

Bij Luvifem werken we enkel met kwaliteits zonwering screens. U heeft hierbij de keuze uit standaard uitvoeringen, als het volledig zelf samenstellen van een zonwering screen. Op deze manier kunt u bij Luvifem altijd kiezen voor de beste kwaliteit en keuzemogelijkheid of juist de keuze maken voor een voordelige prijs. Mocht u zonwering screens overwegen en meer willen weten, neemt u dan contact met ons op. Wij horen graag van u, zodat we kunnen zorgen dat uw zonwering screens volledig op uw wensen aansluiten.